Sabtu, 23 Oktober 2010

Diana Ross

Overleg in VS over Symphonica in Rosso met Diana Ross

ARNHEM - Een delegatie van The Entertainment Group heeft verleden weekend in de Verenigde Staten met Diana Ross overlegd over de inhoud van de Symphonica in Rosso-shows die de Amerikaanse zangeres in oktober in de Arnhemse GelreDome geeft..


Vertegenwoordigers van de organisatie zijn speciaal met dat doel afgereisd naar Mashantucket in de Amerikaanse staat Connectictut, een plaats tussen de grote steden Boston en New York. Ross trad daar op de zaterdagavond op in het MGM Grand, onderdeel van Foxwoods Casino & Resort.

Zaterdagmiddag maakte The Entertainment Group bekend dat er 'vanwege de enorme toeloop' kaarten voor een extra concert in de voorverkoop zijn gegaan. Behalve op vrijdag 16 oktober, zal Diana Ross ook op zaterdag 17 oktober optreden met een veertigkoppig orkest en gastartiesten.

De dertigduizend kaarten voor de eerste avond, die zaterdagochtend in de voorverkoop gingen, waren 's avonds al nagenoeg uitverkocht. GelreDome-directeur Jasper van Amstel spreekt van een 'mooi succes'. Opmerkelijk aan de kaartverkoop voor de vierde editie van Symphonica in Rosso, is de internationale interesse voor het evenement.

Volgens The Entertainment Group hebben inmiddels mensen uit heel Europa kaarten gekocht voor de shows. Diana Ross (65) wordt beschouwd als een van de meest succesvolle vrouwelijke artiesten ooit. Alleen al in de Verenigde Staten scoorde ze achttien nummer 1-hits.

Ze werd bekend met het soultrio The Supremes. Daarna volgde een solocarrière. In haar lange loopbaan schreef ze hits op haar naam als 'The boss', 'Baby love', 'Chain reaction', 'Why do fools fall in love, 'Love hangover' en 'I'm coming out'.

Het is de vierde editie van het muziekspektakel. Eerder waren Marco Borsato, Paul de Leeuw en Lionel Richie hoofdgast. De eerste drie edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 590.000

Wednesday, May 20, 2009

Diana Ross Arrangement 2009

Diana Ross Arrangement 2009

Na Marco Borsato, Paul de Leeuw en Lionel Richie gaat Diana Ross, voor het Symphonica in Rosso, haar wereldwijde hits samen met het 40- koppig symfonisch orkest ten uitvoer brengen.

De vierde editie van Symphonica in Rosso vindt plaats op vrijdag 16 oktober 2009.
Speciaal voor deze optredens hebben wij een arrangement samengesteld zodat u uw concert bezoek kunt combineren met een gezellig verblijf in Arnhem samen met alle Diana Ross fans. Ons hotel ligt in het centrum van Arnhem tegenover het Centraal station en slechts op 15 minuten lopen van het Gelredome. De pendelbussen van Connexxion rijden tegen een kleine vergoeding van en naar het concert en stoppen tegenover het hotel. Parkeren kunt u in parkeergarage Centraal tegenover het hotel.

Inhoud Arrangement

Bij aankomst een welkomstcocktail “Supreme(s)” in onze gezellige bar & lounge
1 overnachting op een tweepersoonskamer met douche
1x uitgebreid ontbijtbuffet
Stadsplattegrond
Retourkaartje voor de pendelbus van Connexxion naar het Gelredome.
Voor het concert (vanaf 16.00 uur) serveren wij een Diana Ross menu in onze Brasserie bestaande uit:
Bonte salade van lolo rosso, rucola en raddicio,
rouleau van kip,pruimen en noten
met frambozen dressing
***
gebakken runderentrecote
met rode portjus
***
roodfruit soepje
met gefrituurde glasnoedels
en yoghurt sorbetijs

Afterparty drankje met hapje in onze Bar No.1

Dit arrangement is geldig op 16 en 17 oktober en bedraagt € 129,- per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer. (Single toeslag bedraagt € 35,00 per persoon per nacht, bad toeslag is € 27,50 per kamer per nacht, Junior Suite toeslag bedraagt € 40,- per kamer per nacht.) zie internet !!

~ ~ ~ ~

Rovi..


Leggi tutto >>
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/anime/ani-11/ani1030.cur), progress;}</style><a href="http://www.cursors-4u.com/cursor/2010/09/04/kunai-naruto-3.html" target="_blank" title="Kunai - Naruto 3"><img src="http://cursors-4u.com/support.gif" border="0" alt="Kunai - Naruto 3" style="position:absolute; top: 0px; right: 0px;" /></a>
Leggi tutto >>